MENU
FAQS

• Ποιες είναι οι τιμές σας; Πόσο αξίζει η φωτογράφιση του γάμου μας;

Κάθε γάμος είναι διαφορετικός όπως και εσείς άλλωστε. Οι προτάσεις μας είναι τέτοιες που να καλύπτουν σχεδόν όλες τις επιθυμίες σας. Μοιραστείτε μαζί μου τις πληροφορίες για τον γάμο σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή στέλνοντάς μου mail στο giannismichis@gmail.com και θα σας στείλω τις προτάσεις μου αναλυτικά για την φωτογράφιση του γάμου σας.

• Προσφέρετε υπηρεσίες video;

Αποφασίσαμε να μην έχουμε μέσα στις παροχές μας την βιντεοσκόπηση γάμου. Μπορούμε όμως να σας βοηθήσουμε προτείνοντάς σας εξαιρετικούς βιντεογράφους γάμου με διαφορετικό ύφος και στυλ ώστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

• Ποιο είναι το φωτογραφικό στυλ που έχετε;

Θέλουμε οι φωτογραφίες μας από τον γάμο σας να είναι ζωντανές και αληθινές. Να αποτυπώνουν συναισθήματα και εκφράσεις της στιγμής. Προσπαθούμε να πιάσουμε τον σφυγμό της ημέρας χωρίς να ενοχλούμε ή να παρεμβαίνουμε. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πούμε την ιστορία του δικού σας γάμου και να πιάσουμε στιγμές μοναδικές που θα μείνουν στον χρόνο. Για τον λόγο αυτό αποφεύγουμε γενικά τις στημένες εικόνες και τις υποδείξεις και αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά. Αν χρειαζόταν, θα χαρακτήριζα τον τρόπο που φωτογραφίζουμε ρεπορτάζ γάμου.

• Ποιος θα κάνει την φωτογραφική κάλυψη του γάμου; Φωτογραφίζετε με δεύτερο φωτογράφο;

Φωτογραφίζω μαζί με τη γυναίκα μου τη Βάσια, που λειτουργεί ως δεύτερος φωτογράφος. Πηγαίνουμε παντού μαζί και δεν χωριζόμαστε, για να διατηρηθεί ενιαίο ύφος και στυλ στην φωτογράφιση του γάμου. Σε περίπτωση που οι αποστάσεις είναι μεγάλες και δεν επιτρέπουν να καλύψουμε και τις δύο προετοιμασίες (γαμπρού και νύφης), τότε ενδέχεται να υπάρξει και τρίτος φωτογράφος που θα λειτουργήσει συμπληρωματικά.

• Πόσο καιρό μετά τον γάμο θα είναι έτοιμες οι φωτογραφίες μου;

Οι φωτογραφίες του γάμου σας θα είναι έτοιμες σε περίπου έξι μήνες από την ημέρα του μυστηρίου ανάλογα με την περίοδο του γάμου σας. Ο χρόνος μπορεί να ακούγεται αρκετός αλλά η απόφασή μας είναι να παραδώσουμε ένα ολοκληρωμένο και άρτιο αποτέλεσμα με όλες τις επιλεγμένες εικόνες επεξεργασμένες. Μαζί με τις φωτογραφίες θα λάβετε ένα slideshow με επιλεγμένες φωτογραφίες και μουσική υπόκρουση, που θα είναι η πρώτη εικόνα από την ημέρα του γάμου σας.

• Πόσες φωτογραφίες παραδίδετε;

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο νούμερο φωτογραφιών που παραδίδουμε και αυτό γιατί όλοι οι γάμοι είναι διαφορετικοί. Να είστε σίγουροι όμως ότι η ιστορία σας θα είναι ολοκληρωμένη. Συνήθως παραδίδουμε 800 με 1500 εικόνες και αυτή η μεγάλη διαφορά στο νούμερο εξαρτάται από το είδος του γάμου και τις ώρες φωτογράφισης. πχ. αν κάνετε next day φωτογράφιση οι φωτογραφίες θα είναι περισσότερες.

• Πως μπορώ να δεσμεύσω την ημερομηνία και ποιος είναι ο τρόπος πληρωμής;

Η ημερομηνία δεσμεύεται με την υπογραφή ιδιωτικού συμφωνητικού και προκαταβολή του 30% της πρότασης που επιλέξατε. Ένα μήνα πριν τον γάμο γίνεται η καταβολή άλλου ένα 30% και η εξόφληση με την προβολή του slideshow στον χώρο μου, όπου και παραλαμβάνεται όλες τις επιλεγμένες εικόνες σε online gallery.

• Προσφέρετε άλμπουμ;

Η προσέγγιση μας στον γάμο και ο λόγος που φωτογραφίζουμε είναι για να "πούμε" την ιστορία της ημέρας του γάμου σας σε ένα hand made άλμπουμ. Φωτογραφίζουμε με αυτή την λογική και με αυτό τον σκοπό. Για τον λόγο αυτό, περιλαμβάνουμε ένα hand made album σε όλες τις επιλογές που δίνουμε.

• Δεν είμαστε άνετοι μπροστά από την κάμερα.

Προσπαθούμε να πιάσουμε τον σφυγμό της ημέρας χωρίς να ενοχλούμε ή να παρεμβαίνουμε. Αποφεύγουμε γενικά τις στημένες εικόνες και τις υποδείξεις και αφήνουμε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά. Δεν χρειάζεται λοιπόν να υποδυθείτε κάτι άλλο μπροστά από την κάμερα. Αρκεί να είστε ο εαυτός σας και να απολαύσετε την ημέρα του γάμου σας.

• Φωτογραφίζετε εκτός Λάρισας;

Με μεγάλη χαρά. Αγαπάμε τα ταξίδια και θέλουμε να εξερευνήσουμε καινούριους προορισμούς. Έχουμε φωτογραφίσει αρκετούς γάμους εκτός της Λάρισας και θα χαρούμε να συνεχίσουμε.

• Τι είναι η prewedding φωτογράφιση;

Η prewedding φωτογράφιση είναι η φωτογράφιση που πραγματοποιείται λίγο καιρό πριν τον γάμο σας. Στη φωτογράφιση αυτή, είναι η ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα ώστε την ημέρα του γάμου να είστε πιο χαλαροί και άνετοι μπροστά από το φακό. Αυτό που θα μείνει από μια τέτοια φωτογράφιση είναι εξαιρετικές εικόνες που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε είτε για να τυπώσετε κάποιον καμβά στο σπίτι σας είτε για να φτιάξουμε ένα πολύ όμορφο βιβλίο ευχών.

• Μπορούμε να κάνουμε βιβλίο ευχών;

Φυσικά. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενημερωθούμε τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα ώστε να οργανώσουμε την prewedding φωτογράφιση και να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για την επεξεργασία και την εκτύπωση του βιβλίου.

• Πόσες ώρες εργάζεστε την ημέρα του γάμου;

Συνήθως δουλεύουμε δέκα έως και δεκατέσσερις ώρες ανάλογα το πόσες ώρες θα μας χρειαστείτε την ημέρα του γάμου.

• Πότε θα πρέπει να κλείσω τον φωτογράφο για τον γάμο μου;

Το δυνατόν συντομότερο. Συνήθως η έρευνα μπορεί να ξεκινήσει και ένα χρόνο νωρίτερα. Αυτό συμβαίνει για να υπάρχει διαθεσιμότητα από τους επαγγελματίες που θα επιλέξετε να συνεργαστείτε.

Inquire

I'D LOVE TO CHAT WITH YOU OR ANSWER ANY QUESTIONS

Giannis Michis | Photography

Τel. : +30 2410 259254
Mob. : +30 697 2019977
E-Mail : info@michis.gr
WebMail: giannismichis@gmail.com

Follow Along

CLOSE